Zoekmachine optimalisatie - Website laten maken

zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google

Mensen met een eigen website willen natuurlijk goed worden gevonden via de zoekmachines. Het belangrijkst is dat u gevonden wordt op de veel gebruikte zoekmachines.

Guus ter Grote // Webdesign heeft de kennis, waarmee uw website hoog kan scoren binnen Google!

- Zoekmachine optimalisatie / zoekterm analyse
- Ontwikkeling van zoekwoorden landingspagina's
- Unieke inhoud op uw website

 

Wordt uw website goed gevonden?

Als wij een website voor u ontwikkelen is deze standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit wil zeggen dat uw website hoger in Google komt en daarmee snel gevonden wordt door de geïnteresseerde bezoeker.

We houden ons aan bepaalde web-standaarden (W3C), om ervoor te zorgen dat uw website(s) binnen diverse browsers goed wordt weergegeven. Uw websites is hierdoor browser onafhankelijk en wordt correct getoond in bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari of Google Chrome.

Verder geven we een goed en compleet advies over het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. We geven u handvaten om zelf de teksten geoptimaliseerd op uw website te plaatsen.

 

Zoekwoorden landingspagina's

Vaak vinden bezoekers uw website via een bepaald aantal zoekwoorden binnen de zoekmachines. Het is daarom verstandig om een pagina in te richten, die diverse inbound links heeft naar interne pagina’s. Deze zoekwoord pagina (keyword page) is geoptimaliseerd voor de zoekmachines om meer verkeer te genereren op de betreffende website.

 

Analyse en advies

Om hoog te blijven scoren op de zoekmachine, is het belangrijk om periodiek te meten en te analyseren. Guus ter Grote // Webdesign kan dit geheel voor u realiseren.

We adviseren u graag en samen met uw bedrijf kunnen we de juiste strategie bepalen. Daarnaast analyseren we de website om ervoor te zorgen dat de performance en gebruikservaring verhoogd zullen worden.

Waarom kiezen voor ons?

  • Makkelijk te beheren
  • U komt hoger in Google
  • Altijd maatwerk website
  • Wij denken met u mee
  • Voor pc, tablet en mobiel
  • Uitstekende service

Referenties


 

Wij realiseren betaalbare en flexibele websites die eenvoudig te beheren zijn.
Wij hebben dé oplossing voor u!

website laten maken

website laten maken

advies en ontwerp

advies en ontwerp

zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie