Diensten - Website laten maken

Onze diensten

website laten maken

website laten maken

advies en ontwerp

advies en ontwerp

zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie

website laten maken

Een strakke website laten bouwen

Website laten maken die past bij de filosofie, karakter en huisstijl van uw bedrijf? Of wilt u uw huidige website vernieuwen of verbeteren? Samen met u zoeken we naar het perfecte resultaat.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het maken van professionele en betaalbare websites. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een betaalbaar en professioneel visitekaartje op het internet krijgt. Wilt u een website voor uw makelaardij of autobedrijf? In overleg is vrijwel alles mogelijk!

 

Wat mag u van ons verwachten? Betaalbare website of webshop Uniek concept en een unieke vormgeving Uitstekende service en ondersteuning Geen onverwachte kosten achteraf Snelle oplevering van uw website Samenwerking met designers en tekstschrijver

 

Mobiele website laten maken?

Wilt u dat uw website ook op de telefoon en tablet zichtbaar is? Geen probleem!

Steeds vaker bezoeken we websites via onze smartphone of tablet. Helaas zijn nog niet alle websites hier op aangepast, wat het gebruik ervan lastig en onoverzichtelijk maakt.

Wanneer u bij ons een website laat maken, dan is deze geoptimaliseerd voor mobiele devices en tablets. Dus ook op uw iPad of tablet kunt u uw website goed bekijken.

Wij stellen direct alles zo voor u in dat uw website op alle devices optimaal beschikbaar is.

Werkt op alle mobiele telefoons (Android, iPhone, Blackberry) Werkt op iPad of andere tablets Invoeren tekst (inhoud) slechts eenmalig nodig Gemakkelijk te onderhouden Gebruiksvriendelijke website

 

website laten maken oldenzaal

advies en ontwerp

Wij zorgen voor een oplossing

Advies en ontwerp is een belangrijke stap binnen het proces om een website te laten maken. Wanneer een website is opgeleverd, is het verstandig om periodiek advies in te winnen.

Door de website continu te optimaliseren, blijft deze goed gevonden worden in de meest gebruikte zoekmachines.

Het geven van advies of het herontwerpen van een website, zorgt ervoor dat uw bezoekersaantallen toenemen en dat de bezoekers vinden waar ze naar op zoek zijn.

Nadat uw site is opgeleverd kunt u periodiek advies krijgen over het bezoekersgedrag en hoe de inhoud van uw website verbeterd kan worden.

De doelen zijn simpel:

omzet verhoging (verbeter je website, verhoog je omzet) meer naamsbekendheid meer duidelijkheid. snellere website

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u trots bent op een bepaald element binnen uw website, maar dat dit element door de bezoeker niet wordt gevonden. Dit kan een gevolg zijn van een verkeerde navigatie, onduidelijke sitemap, het ontbreken van zoekmachine optimalisatie of een verouderde website.

 

Uw website versnellen en verbeteren?

Wij adviseren klanten om hun website te verbeteren, te optimaliseren en aantrekkelijker te maken. Uiteindelijk gaat het erom dat uw website meer bezoekers krijgt. Wij helpen u hierbij!

Hoe sneller een website, hoe meer bezoekers uw website krijgt. Wij maken voor u een uitgebreide rapportage, waarna we met u stapsgewijs de website gaan verbeteren.

advies website laten maken

zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google

Mensen met een eigen website willen natuurlijk goed worden gevonden via de zoekmachines. Het belangrijkst is dat u gevonden wordt op de veel gebruikte zoekmachines.

Guus ter Grote // Webdesign heeft de kennis, waarmee uw website hoog kan scoren binnen Google!

- Zoekmachine optimalisatie / zoekterm analyse - Ontwikkeling van zoekwoorden landingspagina's - Unieke inhoud op uw website

  Wordt uw website goed gevonden?

Als wij een website voor u ontwikkelen is deze standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit wil zeggen dat uw website hoger in Google komt en daarmee snel gevonden wordt door de geïnteresseerde bezoeker.

We houden ons aan bepaalde web-standaarden (W3C), om ervoor te zorgen dat uw website(s) binnen diverse browsers goed wordt weergegeven. Uw websites is hierdoor browser onafhankelijk en wordt correct getoond in bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari of Google Chrome.

Verder geven we een goed en compleet advies over het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. We geven u handvaten om zelf de teksten geoptimaliseerd op uw website te plaatsen.

  Zoekwoorden landingspagina's

Vaak vinden bezoekers uw website via een bepaald aantal zoekwoorden binnen de zoekmachines. Het is daarom verstandig om een pagina in te richten, die diverse inbound links heeft naar interne pagina’s. Deze zoekwoord pagina (keyword page) is geoptimaliseerd voor de zoekmachines om meer verkeer te genereren op de betreffende website.

  Analyse en advies

Om hoog te blijven scoren op de zoekmachine, is het belangrijk om periodiek te meten en te analyseren. Guus ter Grote // Webdesign kan dit geheel voor u realiseren.

We adviseren u graag en samen met uw bedrijf kunnen we de juiste strategie bepalen. Daarnaast analyseren we de website om ervoor te zorgen dat de performance en gebruikservaring verhoogd zullen worden.

hoger in google